+383 49566772

© 2022 Shehu. Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Zhvilluar nga vstudios.co.uk

Biznes
Showroomi

Prishtinë
Rezidenciale
Villa

Prishtinë
Rezidenciale
Zgjidhni
Drurin Nga Shehu
  • 01 Mobileria në Prishtinë
  • 02 Villa në Prishtinë
  • 03 Zgjidhje druri

Rreth nesh

Ne i'u shërbejmë klientëve tanë që nga viti 1948

Që nga viti 1948 ne i jemi përkushtuar përpunimit të drurit, ku pasionin për drurin e kemi kthyer ne profesion.

SHEHU është ndër kompanitë lidere dhe specializuar në përpunimin e produkteve PREMIUM nga druri masiv.

SHEHU ofron produkte dhe shërbime inovative si dizajni i brendshëm, druri, metali dhe xhami.

Ne nuk i përcjellim trendet, Ne i udhëheqim ato.

Lexo më shumë
“We don't follow, we lead”
Shehu.
Dizajn

Galeria e SHEHU dizajn

Faleminderit që vizituat faqen tonë të dizajnit të shkallëve dhe galerinë e fotografive ku mund të shfletoni shumë foto të modeleve të shkallëve nga puna dhe përvoja e jonë gati 100 vjecare.

Kjo është galeria jonë e dizajnit të shkallëve ku mund të shfletoni fotot ose të filtroni kërkimin tuaj duke përdorur opsionet në dispozicion.

Ne ju ndihmojmë ta perfeksiononi idenë dhe ëndërren tuaj në një realitet të bukur. 

Për të qënë në hap me inovacioni na percjellni rregullisht këtu në faqën tonë.

0
Years
working
0
Talanted
managers
0
Completed
projects

Latest Products

View all products
Classic Shehu Stairs
Gusht 1, 2021

Classic Shehu Stairs

Update Coming Soon  

Learn more
Shehu Modern Stairs
Gusht 1, 2021

Shehu Modern Stairs

Update Coming Soon

Learn more
House in Peja
Gusht 1, 2021

House in Peja

Update Coming Soon

Learn more
sq